Despre noi

Panouri Solare

Pornita la drum cu scopul de a promova sursele alternative de incalzire,compania noastra comercializeaza panouri solare si accesorii necesare pentru montajul acestora. Toti angajatii si colaboratorii nostrii sunt selectati cu grija pe baza experientei in domeniul instalatiilor.

Principiile de baza ale societatii sunt:

• Respectul fata de client si parteneri;
• Promtitudine in onorarea comenzilor;
• Seriozitate si profesionalism in tot cea ce facem;
• Calitate superioara a serviciilor prestate de noi;
• Indrumarea corecta a clientilor in functie de nevoile specifice

Solicita oferta

De ce sa ne alegi?

DOAR CU SOARE-N REZERVOARE APA CALDA SI APARE.

PRETURI IMBATABILE

PRETURI IMBATABILE

Garantam cele mai bune preturi ,daca gasiti un pret mai mic decat la noi pentru un produs similar,va vom vinde la acel pret

CONSULTANTA GRATUITA

Oferim consultanta GRATUITA 24/24

– alegerea produsului in functie de necesarul de apa calda menajera,locul de montaj disponibil etc.
– oferim suport montaj ,in situatia in care se monteaza de catre client.
– oferim servicii post vanzare.

LIVRAM RAPID LA DOMICILIU

LIVRAM RAPID LA DOMICILIU

– livram rapid la domiciliu produsul achizitionat.
– livrarea se face cu masinile proprii in general, pentru garantarea integritatii produsului.
– dam posibilitatea sa se verifice produsul la livrare.

Intrebari frecvente

Este un sistem de incalzire a apei menajere care nu necesita (nu consuma) nici o forma de energie in timpul functionarii. In perioada Martie – Noiembrie, dar si in lunile in care nu se inregistreaza temperaturi negative, panoul solar poate incalzi apa pana la 90 de grade Celsius. Principul de functionare al acestui tip de panou se numeste termosifon. Apa este incalzita in tuburile vidate de catre radiatia infrarosie a soarelui. Ulterior aceasta urca in rezervor prin procesul de convectie si se stocheaza acolo pana la folosire. Procesul este continuu, iar boilerul se alimenteaza cu apa in regim automat prin intermediul vasului cu flotor doar daca apa calda se consuma. Apa calda produsa va ajunge gravitational la locul de consum, ceea ce necesita plasarea sistemului mai sus decat inaltimea la care se afla robinetul; in caz contrar este necesara o pompa de ridicare de presiune. Acest tip de sistem este numarul 1 in preferintele romanilor deoarece raportul calitate – utilitate – pret este cel mai bun din tara.

Este potrivit pentru orice fel de locuinta familiala sau casa de vacanta. In functie de numarul consumatorilor noi recomandam:

 • Panou solar nepresurizat 100 litri pentru 2 persoane
 • Panou solar nepresurizat 150 litri pentru 3-4 persoane
 • Panou solar nepresurizat 200 litri pentru de 4-5 persoane

Exista mai multe tipuri de panouri solare presurizate. Cele mai comercializate, pe care le si recomandam si noi, sunt cele bazate pe tehnologia heat-pipe. Heat-pipe-ul este o tija de cupru aflata in interiorul tubului de sticla vidat, prin intermediul careia se transfera energia solara catre apa din boiler.

Spre deosebire de panourile solare nepresurizate, cele presurizate nu necesita o inaltime de instalare. Acestea se pot monta si la nivelul solului sau pe o platforma metalica langa casa.

Se recomanda pentru orice fel de locuinta familiala sau casa de vacanta. Dimensionarea se face in functie de numarul persoanelor care utilizeaza apa, astfel:

 • Panou solar presurizat 100 litri pentru 2 persoane
 • Panou solar presurizat 150 litri pentru 3-4 persoane
 • Panou solar presurizat 200 litri pentru 4-5 persoane
 • Beneficiile financiar-economice:

Când alegeţi să utilizaţi energia solară pentru a înlocui sursele convenţionale (gaz, boiler electric, lemne etc) veţi face economii considerabile pentru dumneavoastră şi familie. Veti observa cu usurinta scaderea cu 50% până la 90% din factura dumneavoastră de utilitati, recuperând investiţia iniţială în 2- 3 ani.

Vă prezentăm mai jos situaţia clasică a unei familii din România cu 3-4 membri:

Metoda de încălzire a apei (pentru duş, bucătărie şi altele) cel mai des intalnita: boilerul electric.
Din factura lunară la electricitate extragem costurile generate doar de acesta si stabilim un minim de 100 lei (pentru ca în majoritatea cazurilor aceasta parte din factura depăşeşte 150 lei).
Se decide achiziţionarea unui panou solar nepresurizat pentru apă caldă,  cu capacitate de 150 litri. Avem următoarele calcule:

 • Preţ de achiziţie 1290 lei
 • Preţ manopera şi materiale auxiliare 700 lei
 • Preţ total 1990 lei

Acest tip de panou solar nepresurizat produce si stocheaza 150 litri de apă caldă  permanent,  timp de 8 luni/an (Martie – Noiembrie) şi înlocuieşte complet metoda clasică de încălzire a apei (boiler electric în cazul exemplului nostru).
Rezultatele sunt simple: reducem complet cei 100 lei cheltuiti pentru electricitatea necesară boilerului in cele 8 luni din an. Astfel suma de 1990 lei se va amortiza în maxim 2 ani şi 4 luni (2ani x8 luni x100ron + 4luni×100ron = 2000ron).

Toate aceste calcule au fost efectuate considerand un consum minim de apa al unei familii active (care petrece timp la lucru, in afara casei) si la un pret al energiei stabil (dar care tinde sa creasca in mod constant in ultima perioada).  Deci amortizarea costurilor de achizitie poate fi realizata mult mai repede, adica in 1-2 ani!

In cazul în care folosiţi centrală pe lemne, pe gaze sau alte metode alternative ce implică costuri lunare, puteti urma algoritmul prezentat mai sus pentru a afla rapiditatea amortizarii investitiei.

 • Beneficii de confort si usurinta a utilizarii

Odata instalat, sistemul solar de incalzire a apei menajere nu implica niciun efort de alimentare sau intretinere, spre deosebire de centralele pe lemne sau peleti, la care este nevoie de forta fizica. In acest fel este asigurat confortul permanent al tuturor membrilor familiei.

Acest tip de beneficii se evidentiaza mai ales vara cand se evita incalzirea incaperilor auxiliare, in care erau instalate alte tipuri de centrale.

 • Beneficii de modernizare si folosire a energiei regenerabile

Datorita cresterii permanente a pretului curentului electric si gazelor, din ce in ce mai multi consumatori casnici se orienteaza spre folosirea surselor de energie regenerabila (soare, vant etc). Dincolo de aspectul modernizarii si alinierii la standardele UE, panourile solare ofera consumatorului posibilitatea de a deveni independent, eliminand neplacerile cauzate de diferiti furnizori.

Create your account